Rezervacije

Da biste rezervisali ulaznice za filmske projekcije na festivalu Cinema Now kliknite na linkove na kraju ovog teksta i nakon toga pratite uputstva na sajtu Gigs tix.

Ulaz na Cinema Now, na projekcije i koncerte se NE NAPLAĆUJE, ali smo napravili sistem za rezervaciju mesta za projekcije filmova da bi se izbegle gužve i nervoza na ulazu jer je broj mesta ograničen.

Za ulaz na koncerte E-Play, Fran Palermo i Repetitor NIJE POTREBNO rezervisati niti kupiti ulaznice, dovoljno je samo da dođete i uživate. :)

VAŽNO je da imate u vidu:

* Jedna osoba može da rezerviše maksimalno 4 ulaznice za jedan dan! To mogu biti dakle 4 ulaznice za jednu projekciju ili 4 ulaznice za četiri različite projekcije, za četiri različita filma...

* Rezervacija će biti moguća i na ulazu na projekcije u Svilari i Kožari, ali samo ako ostane slobodnih mesta nakon online rezervacija preko sajta Gigs tix. Kupone možete dobiti na kuponrabatter

* Online rezervacije je moguće iskoristiti najkasnije 10 minuta pre početka projekcije, kako bismo bili u mogućnosti da rasporedimo preostale ulaznice.

* Rok za rezervaciju mesta za filmove koji će biti emitovani u subotu, 26. oktobra je - petak, 25. oktobar u 19 časova.
* Rok za rezervaciju mesta za filmove koji će biti emitovani u nedelju, 27. oktobra je - subota, 26. oktobar u 19 časova.LINKOVI ZA REZERVACIJU:


Ulaznice

  • Rezervacije