08/11/2023 04:02

Zoran Vulović Vule, Arsenal Fest, na CON konferenciji

Na CON konferenciju koju Udruženje Cinema City ove godine organizuje od 25. novembra do 1. decembra u Novom Sadu, stiže i Zoran Vulović Vule, CEO Arsenal festivala, kao jedan od panelista na koferencijskom delu CON-a.

Ulaznice za CON konferenciju dostupne su u Gigs Tix-u, po ceni od 800 dinara za jedan dan, odnosno 1200 dinara za oba.

Zoran Vulović Vule je karijeru muzičara započeo početkom osamdesetih kada je sa svoja dva prijatelja napravio grupu U škripcu.

Danas vodi koncertnu agenciju Long Play, jednu od najuglednijih koncertnih agencija u Srbiji i na prostoru bivše Jugoslavije, gde zastupa nekoliko vrhunskih muzičara regiona i organizuje gostovanja brojnih svetskih bendova najrazličitijih žanrova.

Više od 15 godina bio je menadžer čuvene srpske i ex-YU grupe Bajaga i instruktori, organizujući veliki broj nastupa u Srbiji i celom svetu.Zoran Vulović je i osnivač Arsenal Festa koji se od 2011. godine održava svakog juna u Kragujevcu. U živopisnom ambijentu stare fabrike oružja, Arsenal je uspeo da se nametne kao jedan od najzanimljivijih i najperspektivnijih letnjih festivala u Srbiji. Na festivalu se svakog leta publici predstavi oko 50 bendova iz različitih muzičkih žanrova.

Arsenal Fest redovan je član evropskog udruženja muzičkih festivala Yourope. Vulović je predsednik udruženja UPTAS, koje ima za cilj da osnaži i zaštiti domaće promotere i ticketing kompanije.

Nove najave i opširnije informacije o preciznom vremenu i lokaciji održavanja panela na CON konferenciji slede uskoro.