16/11/2022 14:18

R2C predstavlja: Zoran Vulović Vule na CON-u

U okviru konferencijskog dela oba dana CON-a, 17. i 18. decembra u SKCNS Fabrika, biće organizovana predavanja i paneli na temu umrežavanja u kreativnim industrijama.

Reke za lokalne zajednice!

Na panelu CON-a učestvovaće i Zoran Vulović Vule, CEO Arsenal festivala, a o ostalim panelistima, programu, satnici i načinu rezervacije besplatnih ulaznica, pročitajte više ovde.

Nove najave slede uskoro.

Zoran Vulović Vule je karijeru muzičara započeo početkom osamdesetih kada je sa svoja dva prijatelja napravio grupu U škripcu

Danas vodi koncertnu agenciju Long Play, jednu od najuglednijih koncertnih agencija u Srbiji i na prostoru bivše Jugoslavije, gde zastupa nekoliko vrhunskih muzičara regiona i organizuje gostovanja brojnih svetskih bendova najrazličitijih žanrova. 

Više od 15 godina bio je menadžer čuvene srpske i ex-YU grupe Bajaga i instruktori, organizujući veliki broj nastupa u Srbiji i celom svetu.


Zoran Vulović je i osnivač Arsenal Festa koji se od 2011. godine održava svakog juna u Kragujevcu. U živopisnom ambijentu stare fabrike oružja, Arsenal je uspeo da se nametne kao jedan od najzanimljivijih i najperspektivnijih letnjih festivala u Srbiji. Na festivalu se svakog leta publici predstavi oko 50 bendova iz različitih muzičkih žanrova.

Arsenal Fest redovan je član evropskog udruženja muzičkih festivala YouropeVulović je predsednik udruženja UPTAS, koje ima za cilj da osnaži i zaštiti domaće promotere i ticketing kompanije.