17/09/2019 06:28

Repetitor dolaze na Cinema Now festival!

Kultni garažni, post punk trio Repetitor nastupiće 27. oktobra na zatvaranju  dvodnevnog pop-up festivala Cinema Now, koji organizuje Udruženje Cinema City u kulturnoj stanici Svilara.


Cinema Now je događaj koncipiran kao spoj filma, muzike i vizuelne umetnosti.

Dobri filmovi, energične svirke, razgovori sa umetnicima, atraktivna lokacija obleležiće poslednje dane oktobra u Novom Sadu.

Prvi od bendova koje predstavljamo je beogradski Repetitor, bez sumnje jedan od najuzbudljivijih live bendova iz naše zemlje. Repetitor su veoma aktivni koncertno i poslednjih godina obišli su veliki broj festivala u inostranstvu kao što su recimo Sziget, Eurosonic, In Music i mnogi drugi, a nasupali su čak i u Kini i Rusiji!

Repetitor iza sebe imaju tri sjajna albuma: Sve što vidim je prvi put (Odličan Hrčak, 2008), Dobrodošli na okean (Moonlee Records, 2012) i Gde ćeš (2016) koji su dobili odlične ocene od strane kritičara.

Njihov zvuk spaja oštar rock‘n’roll, post punk i druge srodne žanrove, a u stilu se oseti uticaj brojnih domaćih i internacionalnih uzora.

Repetitor čine Milena Milutinović, bubanj, Ana-Marija Cupin, bas i glas, i Boris Vlastelica, gitara i glas.

Projekat Cinema Now Udruženje Cinema City realizuje u saradnji sa Fondacijom ,,Novi Sad 2021 – Evropska prestonica kuture”.

Više o Cinema Now događaju pročitajte NA OVOM LINKU.

Više o bendu Repetitor: