27/11/2022 10:24

R2C predstavlja: Vladica Radević na CON-u

U okviru konferencijskog dela oba dana CON-a, 17. i 18. decembra u SKCNS Fabrika, biće organizovana predavanja i paneli na temu umrežavanja u kreativnim industrijama.

Reke za lokalne zajednice!

Na jednom od panela CON-a učestvovaće i Vladica Radević, menadžer u Skymusic-u, buker i promoter a o ostalim panelistima, programu, satnici i načinu rezervacije besplatnih ulaznica, pročitajte više ovde.

Nove najave slede uskoro.

Vladica Radević je deo industrije zabave već 20 godina. Radio je na različitim pozicijama kao što su promoter, venue, ticketing specialist, tour manager, tour accountant, marketing manager, production manager.  

Učestvovao je u organizaciji preko 500 live show programa poput koncerata, festivala, porodičnih i korporativni događaja, a trenutno je na poziciji projektnog menadžera Skymusic-a. 

Radio je u Areni Beograd kao programski menadžer, zatim na beogradskom Beer Fest-u i Saboru trubača u Guči. Kao buker, promoter, kurator, radio je na koncertima i festivalima u Austriji, Italiji, Mađarskoj, Rumuniji, Bugarskoh, Makedoniji, Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Srbiji.