21/11/2022 11:15

R2C predstavlja: Vlada Janjić na CON-u

U okviru konferencijskog dela oba dana CON-a, 17. i 18. decembra u SKCNS Fabrika, biće organizovana predavanja i paneli na temu umrežavanja u kreativnim industrijama.

Reke za lokalne zajednice!

Na jednom od panela CON-a učestvovaće i Vlada Janjić, promoter, izdavač i DJa o ostalim panelistima, programu, satnici i načinu rezervacije besplatnih ulaznica, pročitajte više ovde.

Nove najave slede uskoro.

Vlada Janjić je od 1990. do 2015. godine radio na Radiju B92, u tom periodu jednom od vodećih nezavisnih medija u regionu, autor je emisije Stereo Freeze i urednik muzičkih izdanja gde je pored brojnih albuma istaknutih protagonista lokalne alternativne rock scene (Darkwood Dub, KKN, Partibrejkers, Eva Braun, Veliki Prezir, Jarboli i drugi) dugi niz godina predstavljao talente sa domaće elektronske klupske scene u serijalima autorskih kompilacija Radio Utopia i Belgrade Coffee Shop


Svojim DJ stilom u kojem se susreću house, techno, raznovrsna elektronska a ponekad i druga,  žanrovski nepripadajuća ali po senzibilitetu srodna muzika, duže od tri decenije nastoji da sledi intuiciju i lične muzičke afinitete sistematski izbegavajuci igru na prvu loptu. Nastupao je redovno u svim značajnim klubovima raznih epoha beogradske klupske scene, od Industrije i Soul Food-a tokom devedesetih do 2044 ili Drugstore-a u novije vreme, kao i na većini muzičkih festivala u zemlji, uz povremene cikluse gostovanja u evropskim prestonicama i klubovima kao što su Panoramabar, Watergate, Batofar, Propaganda. 

Proteklu deceniju na ličnom i profesionalnom planu dobrim delom posvećuje i svom entuzijazmu prema hrani, uz povremene DJ nastupe ili podcaste na radiju d59b i drugim prijateljskim online emiterima. Aktivan je kao nezavisni promoter duže od dve decenije, od 2015. u okviru koncepta Apgrade muzičkih događaja.