24/11/2022 10:54

R2C predstavlja: Sara Gigante na CON-u

U okviru konferencijskog dela oba dana CON-a, 17. i 18. decembra u SKCNS Fabrika, biće organizovana predavanja i paneli na temu umrežavanja u kreativnim industrijama.

Reke za lokalne zajednice!

Na jednom od panela CON-a učestvovaće i Sara Gigantemenadžerka Charm Music-a za Srbiju i Hrvatsku i voditeljka promocije Charm Music Group a o ostalim panelistima, programu, satnici i načinu rezervacije besplatnih ulaznica, pročitajte više ovde.

Nove najave slede uskoro.

Sara Gigante je lokalna menadžerka Charm Music-a za Srbiju i Charm Music-a za Hrvatsku kao i voditeljka promocije Charm Music Group-a.
Njena glavna aktivnost je promocija događaja u bivšoj Jugoslaviji i koordinacija balkanske regije. Takođe je voditeljka umetničke agencije Charmworks, koja radi sa sjajnim umetnicima širom sveta u žanrovima uključujući rock, pop, elektroniku, world, jazz, folk, klasiku i eksperimentalnu muziku. Njen prvi posao u muzičkom poslu bio je kao pomoćnica balkanskih duvačkih orkestara. Od samog  početka svoje karijere specijalizovala se za istočnu Evropu i Bliski istok.
Među koncertima koje je promovisala za Charm Music tu su: Sting, The Cure, Arctic Monkeys, Tame Impala, The Smile, Ludovico Einaudi, Eros Ramazzotti, Dead Can Dance, Garbage, Olafur Arnalds, Wardruna, Iron Maiden, 2Cellos i mnogi drugi.