12/12/2022 04:56

R2C predstavlja: Ivan Milivojev na CON-u

U okviru konferencijskog dela oba dana CON-a, 17. i 18. decembra u SKCNS Fabrika, biće organizovana predavanja i paneli na temu umrežavanja u kreativnim industrijama.

Reke za lokalne zajednice!

Na jednom od panela CON-a učestvovaće i Ivan Milivojevčlan upravnog odbora YOUROPE Evropske festivalske asocijacije, a o ostalim panelistima, programu, satnici i načinu rezervacije besplatnih ulaznica, pročitajte više ovde.

Nove najave slede uskoro.

Više od 10 godina Ivan Milivojev je član upravnog odbora YOUROPE Evropske festivalske asocijacije koja predstavlja 119 festivala i pridruženih članova iz 29 evropskih zemalja. Danas je doživotni počasni član organizacije i njen voditelj u međunarodnim projektima. Ivan je jedan od prvobitnih osnivača EXIT festivala. Takođe je suosnivač brojnih drugih festivala, kao što su: Warriors Dance Festival (RS) i DEV9Tindependent art festival iz Srbije, Sea Dance Festival iz Crne Gore, Sea Star Festival iz Hrvatske, R:EVOL:UTION Festival, iz Rumunije.


Ivan je učestvovao u osnivanju raznih kompanija i organizacija povezanih sa muzičkom i event industrijom: AAA Production d.o.o. (RS), Equal by Nature (Dubai, UAE), SMMF, Serbian Music Manager Forum (RS). Sa više od 20 godina karijere u muzičkom biznisu, Ivan je imao priliku da učestvuje u nekim od najprepoznatljivijih događaja i projekata, ostavljajući dubok trag na razvoj, širenje i promociju događaja i talenata.