15/12/2022 06:23

R2C predstavlja: Dejan Ćirjaković na CON-u

U okviru konferencijskog dela oba dana CON-a, 17. i 18. decembra u SKCNS Fabrika, biće organizovana predavanja i paneli na temu umrežavanja u kreativnim industrijama.

Reke za lokalne zajednice!

Na jednom od panela CON-a učestvovaće i Dejan Ćirjaković, dramski pisac, muzičar i glumac, a o ostalim panelistima, programu, satnici i načinu rezervacije besplatnih ulaznica, pročitajte više ovde.

Nove najave slede uskoro.

Dejan Ćirjaković:
Rođen sam 1979. godine u Novom Sadu, gde završavam osnovnu školu i gimnaziju „Jovan Jovanović Zmaj“. Posle završene srednje škole, 1998. godine upisujem muzičku akademiju smer „Džez udaraljke“, kod profesora Dušana Ivaniševića i diplomiram na dan kada je SCG izgubila od Argentine 6-1.

Posle završenih studija sam se bavio muzikom i sa kolegama osnovao instrumentalni fusion-jazz kvartet Tripcycle, sa kojim smo nastupali na mnogim festivalima u regionu (Exit, Nišvil, Demofest…).

2008. godine se zapošljavam na RTV Vojvodini i ubrzo sa kolegama Nikolom Škorićem i Dimitrijem Banjcem počinjem da radim, kao scenarista i glumac, emisiju „Noćna Smena“. Posle uspeha tog formata, 2010. prelazimo na B92, sa emisijom „Velika Srbija“, a već sledeće godine se vraćamo na RTV, gde počinjemo sa serijom „Državni posao“, koja traje uspešno već desetu sezonu.

Pored toga, radio sam i radim na serijalima „Prvi servis“ i „Pravi fudbal“ i četiri pozorišne predstave koje su imale više od 200 izvođenja, kako u zemlji, tako i u inostranstvu. 

I dalje se bavim muzikom, radimo instrumentalnu muziku i sve svoje slobodno vreme provodim na planinarenjima sa svoja dva sina, Maksimom i Kostom. Pre koju godinu, osvojio sam i najviši vrh SFRJ, Triglav, sa n.v. 2864m. Doduše, jedva.