23/11/2022 04:55

R2C predstavlja: Branka Glavonjić na CON-u

U okviru konferencijskog dela oba dana CON-a, 17. i 18. decembra u SKCNS Fabrika, biće organizovana predavanja i paneli na temu umrežavanja u kreativnim industrijama.

Reke za lokalne zajednice!

Na jednom od panela CON-a učestvovaće i Branka Glavonjić, urednica i voditeljka Bunta i autorka Bunt rok Festivalaa o ostalim panelistima, programu, satnici i načinu rezervacije besplatnih ulaznica, pročitajte više ovde.

Nove najave slede uskoro.

Branka Glavonjić je završila nižu i srednju muzičku školu i Fakultet muzičke umetnosti u Beogradu. Na RTS-u je počela kao novinar u Jutarnjem programu, gde je tokom šest godina rada otvorila prostor za predstavljanje novih rok autora, prva je promovisala alternativni rok i mnoge ekstremne muzičke pravce (death metal, hard core). 
U Redakciji za kulturu je provela 10 godina, vodila i uređivala emisiju iz kulture Beokult i pokrenula emisiju Bunt, najdugovečniju rok emisiju u Srbiji koja je opstala dve decenije. 
Od 2011. je u Zabavnoj redakciji RTS-a u kojoj je 2015. pokrenula Bunt rok Festival – prvo televizijsko takmičenje novih i neafirmisanih rok bendova.