09/12/2022 08:44

R2C predstavlja: Andrej Josifovski Pijanista na CON-u

U okviru konferencijskog dela oba dana CON-a, 17. i 18. decembra u SKCNS Fabrika, biće organizovana predavanja i paneli na temu umrežavanja u kreativnim industrijama.

Reke za lokalne zajednice!

Na jednom od panela CON-a učestvovaće i Andrej Josifovski aka Pijanista, street artist i umetnički direktor Runaway festivala i Fondacijea o ostalim panelistima, programu, satnici i načinu rezervacije besplatnih ulaznica, pročitajte više ovde.

Nove najave slede uskoro.

Dr Andrej Josifovski, inženjer arhitekture, docent je na Arhitektonskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, a uža naučna oblast su mu Arhitektonske konstrukcije na Departmanu za Arhitektonske tehnologije. 

Oslikao je veliki broj murala u zemlji i inostranstvu, a njegov rad je propraćen u raznim eminentnim svetskim medijima za umetnost. Izlagao je na 26 kolektivnih i 6 samostalnih izložbi. Učestvovao je na velikom broju stručno-umetničkih manifestacija i konkursa, a dobitnik je brojnih nagrada od kojih posebno treba izdvojiti nagradu na 43. Salonu arhitekture u kategoriji Eksperiment i istraživanje, za realizovano delo SAVE OUR HOME.

Osnivač je i umetnički direktor Runaway internacionalnog festivala ulične umetnosti i Runaway fondacije čiji su glavni ciljevi afirmisanje umetnosti i kulture. 
Široj javnosti je poznat kao Pijanista – street artist. 


Više pročitajte na www.pijanista.com