01/12/2022 06:33

R2C predstavlja: Ana Veliki na CON-u

U okviru konferencijskog dela oba dana CON-a, 17. i 18. decembra u SKCNS Fabrika, biće organizovana predavanja i paneli na temu umrežavanja u kreativnim industrijama.

Reke za lokalne zajednice!

Na jednom od panela CON-a učestvovaće i Ana Veliki, event menadžerka (Barutana, Blender, Central Dance Event), a o ostalim panelistima, programu, satnici i načinu rezervacije besplatnih ulaznica, pročitajte više ovde.

Nove najave slede uskoro.

Od ulaska u svet elektronske muzike, Ana Veliki uporno gradi svoju karijeru i širi svoj portfolio. Kroz brendove kao što su Blender, Central Dance Event, Barutana i drugi, razvila je različite veštine i ušla u svaki aspekt organizacije događaja. Na svim nivoima – od malih klupskih žurki do višednevnih festivala, Ana je bila u samom centru zbivanja: od planiranja do izvođenja, organizacije bekstejdža, radila je i hosting za neka od najvećih svetskih imena, uz sve to neprestano gurajući kreativne ideje kako bi svojim događajima pružila ono što će ih istaći na poseban način. 


Čak i ako radi sa druge strane događaja, Ana je ostala i uvek će biti klaberka koja verno čuva i neguje svoju ljubav prema muzici. U svojstvu publike, redovno posećuje muzičke događaje koji prijaju njenom senzibilitetu. Ana je neko ko se strastveno zalaže za domaću scenu i za mlade talente kojima je potrebna pomoć da se probiju, a to je najbolje pokazala kroz DOT klub, gde je godinama bila programska menadžerka. Nedavno je lansirala headroom rec. label preko kog nastoji da promoviše talentovane domaće proizvođače.