10/11/2023 05:40

Lidija Samardžija, Cepelin Media, na CON konferenciji

Na CON konferenciju koju Udruženje Cinema City ove godine organizuje od 25. novembra do 1. decembra u Novom Sadu, kao jedna od panelistkinja stiže i Lidija Samardžija, vlasnica zagrebačke firme Cepelin media, koja zastupa izvođače poput Gibonnia, Urban&4, Amire Medunjanin i Konstrakte.

Ulaznice za CON konferenciju dostupne su u Gigs Tix-u, po ceni od 800 dinara za jedan dan, odnosno 1200 dinara za oba.


Lidija Samardžija se bavi promocijom, publishingom, diskografijom, koncertnim marketingom i promocijom i izvršnom produkcijom projekata na području muzičke scene.

Pre osnivanja firme Cepelin media radila je kao producentkinja u producentskoj kući Tutico (Severina, Maja Blagdan, Crvena jabuka, Divas...), od 1998. do 2003. godine bila je Severinina zastupnica za koncerte, martketing i PR, a od 2005. do 2007. zastupnica za koncerte, martketing i PR Nine Badrić.

Cepelin media d.o.o. je eksluzivni zastupnik za koncerte, martketing i PR izvođača Gibonnia, grupe Urban&4, Amire Medunjanin, The Frajle... Za sve navedene izvođače Lidija Samardžija i firma Cepelin media su organizatori svih koncerata na području republike Hrvatske i većine država s područja bivše Jugoslavije, od velikih sportskih dvorana do manjih elitnih gradskih prostora kao što su pozorišta, letnje pozornice (gde bi mogli svrstati i tvrđavu Kaštel).

Firma Cepelin media je bila i organizator Otvaranja ATP Umag 2008. godine, na kojem su nastupali Aki i prijatelji, uz simfonijski orkestar uz goste kao što su Josipa Lisac, Gibonni, Nina Badrić... i 2011. godine, na kojem su nastupali Oliver Dragojević sa gudačkim orkestrom, a gosti bili Gibonni i The Frajle.

Lidija Samardžija, u svojstvu vlasnice firme Cepelin media, bila je glavna koordinatorka i realizatorka na zajedničkom projektu dva najpopularnija hrvatska umjetnika, Olivera Dragojevića i Gibonnia pod nazivom Familija za područje svih koncerata na prostoru regije i EU.

Nove najave i opširnije informacije o preciznom vremenu i lokaciji održavanja panela na CON konferenciji slede uskoro.