Journey from Love Parade to Detroit


Programska selekcija: Paneli
utorak, 28. nov 2023. @ 16:50 - KS Svilara / Novi Sad

CON 2023  / 

25. novembar – 1. decembar NOVI SAD  / 

U okviru CON konferencije, imaćemo priliku da prisustvujemo onlajn intervjuu pod nazivom Journey from Love Parade to Detroit koji će se održati 28. novembra u Kulturnoj stanici Svilara sa početkom u 16.50 sati. 

U razgovoru će učestvovati Dimitry Hegemannkulturni radni, osnivač organizacija Detroit-Berlin Connection i Happy Locals, kao i kultnog berlinskog tehno kluba Tresor. U svojstvu moderatora biće Mario Husten, koji se bavi održivim urbanim razvojem (berlinski Holzmarkt, Genossenschaft für urbane Kreativität).

Panel će moderirati Maja Cvetković, pevačica benda E-PLAY koja se bavi i promocijom muzičkih festivala, koncerata i muzičkih događaja.

Udruženje Cinema City ove godine organizuje CON konferenciju od 25. novembra do 1. decembra u Novom Sadu, na čak tri lokacije: SKCNS Fabrika, Kulturna stanica Svilara i Pozorište mladih

Ovaj hibridni događaj spaja konferencijski program sa panelima namenjen stručnjacima iz domena kreativnih industrija i muzičke koncerte povezujući profesionalce, umetnike i publiku kroz ključne reči: 
• Conference 
• Confluence
• Concerts 
• Connection
Ulaznice za panele su dostupne u Gigs Tix-u, po ceni od 800 rsd za jedan dan, odnosno 1200 rsd za oba.

Ulaznice za koncerte:

Više informacija o CON konferenciji i muzičkom programu pronađite na našem sajtu.