Ulaznice

Od petka 5. juna počinje prodaja ulaznica za 8. Cinema City festival, koji se održava od 29. juna do 5. jula, pod sloganom Na pravom mestu u pravo vreme, na potpuno novoj lokaciji u kreativnoj četvrti koju čine Kineska četvrt i Limanski park. Ovaj jedinstveni prostorni i idejni koncept nudi posetiocima sve festivalske sadržaje na jednom mestu, a kupovina jedinstvene ulaznice podrazumeva slobodno kretanje kroz festivasku zonu i dostupnost svih festivalskih sadržaja na jednom mestu: filmske projekcije, koncerti, Izložbe primenjenih umetnika, veštine rezidencijalnih skejtera, piknik na travi, opuštanje u lounge barovima, food zona… Na taj način Cinema City nudi posetiocima potpuno novo filmsko festivalsko iskustvo!
Kupovinom jedne jedinstvene ulaznice i njenom zamenom za Cinema City narukvicu posetilac ulazi u festivalsku zonu i bira sadržaje u kojima želi da uživa. U prodaji su tri tipa ulaznica:

Cinema City dnevna ulaznica
Dnevna ulaznica po ceni od 250 RSD podrazumeva dostupnost svih festivalskih sadržaja za odabrani festivalski dan

Cinema City paket
Sedmodnevna ulaznica po ceni od 950 RSD podrazumeva dostupnost svih festivalskih sadržaja tokom trajanja festivala

Cinema City SUPER
Sedmodnevna ulaznica po ceni od 1450 RSD podrazumeva dostupnost svih festivalskih sadržaja tokom trajanja festivala i rezerviše posebno mesto za svaku od projekcijaKupovinom jedne dnevne ulaznice ili paketa ulaznica posetilac ima priliku da uživa u svim festivalskim sadržajima i svim festivalskim zonama: Limanski park Open Air Cinema, Planet Rock music-stage i Open Air Cinema, u salama Quarter i Fabrika Indoor Cinema, prilagođenim uslovima visokih tehničkih standarda za besprekorne projekcije. Pored toga, publika će uživati u izložbi primenjenih umetnika, veštinama rezidencijalnih skejtera, pikniku na travi, lounge barovima, food zoni i brojnim drugim sadržajima.

Ulaznice se mogu nabaviti u pretprodaji od 5. juna na svim prodajnim mestima Gigstixa. Tokom festivala ulaznice se mogu nabaviti i na samoj lokaciji od 14h. Zamena kupljenih ulaznica za Cinema City narukvice vršiće se na lokaciji tokom trajanja festivala, od 29. juna do 5. jula.

* * *

Pozivamo publiku da dođe na vreme na festival i zauzme svoje mesto za željene projekcije, jer samo Cinema City SUPER ulaznica rezerviše posebna, odnosno sigurna mesta za svaku projekciju, zato budite među prvima i na taj način obezbedite sebi mesto na željenim projekcijama. Svakog dana na festivalu postoje brojni sadržaji koje poetioci mogu da pogledaju u okviru filmskog, muzičkog ili pratećeg programa. Čak iako ne stignete na vreme da zauzmete svoje mesto na određenoj projekciji, možete prošetati do neke druge festivalske zone i pogledati druga sjajna filmska ostvarenja ili odmoriti u okviru FOOD i LOUNGE festivalske zone.


Posebno molimo za strpljenje kada je u pitanju otvaranje festivala i premijera filma Panama. Organizatori festivala nisu u mogućnosti da garantuju mesto svakom posetiocu festivala, zbog toga dođite ranije i obezbedite sebi svoje mesto. Sve i da ne stignete na vreme, ne brinite, pored Paname, biće prikazani fantastični filmovi Pasja ljubav (Quarter Indoor Cinema), Kratka kožica (Amstel Open Air Cinema) i Potraga za Felom (Planet Rock Music Stage & Open Air Cinema). Nakon filmova posetioce očekuju koncerti Jarbola i Darkwood dub-a na Planet Rock Music Stage-u.


Ulaznice

  • Ulaznice