Taurunum boy

Taurunum boy

Žanr: dokumentarni
Zemlja porekla: Srbija
Godina proizvodnje: 2018
Trajanje: 70 min.

Režija: Jelena Maksimović, Dušan Grubin
Scenario: Jelena Maksimović, Dušan Grubin

Glavne uloge: Stefan Tarabić, Bojan Nedeljković, Igor i Lazar Revišin, Mateja Eraković

Programska selekcija: Filmski program

Projekcije na festivalu Cinema City:
subota, 26. okt 2019. @ 17:00 - Svilara cinema 2
nedelja, 27. okt 2019. @ 19:10 - Svilara cinema 3

Taurunum Boy je još jedan dokumentarac koji će obradovati ljubitelje žanra na festivalu Cinema Now, posle Zemlje meda i Granny Project.

Taurunum Boy je domaći film o dečacima koji ostavljaju utisak da su snažni i žilavi i koji vreme provode u napuštenim zgradama i objektima, prave žurke i voze bicikle... „Njihovi snovi su jedostavni, a njihova ljubav je neuzvraćena“, piše u sinopsisu filma „a ovog leta postaće odrasli“.

Dečaci se zovu Stefan Tarabić, Bojan Nedeljković, Igor i Lazar Revišin i Mateja Eraković. Režiju i scenario za film potpisuju Jelena Maksimović i Dušan Grubin a producentkinja je Jelena Angelovski. Muziku za film potpisuju Smoke Mardeljano, Envelope Cruz i ZMN Omerta.

Ulaz na Cinema Now se neće naplaćivati, a za projekcije filmova može se rezervisati mesto unapred preko Gigstix.com, kao i u Svilari i Kožari pred projekcije ukoliko ostane mesta, a sve kako bi se izbegle gužve i nervoza na ulazu. Sve informacije o rezervacijama pronađite na ovom linku - https://www.cinemacity.org/rezervacije.2321.htm.