25/08/2017 08:12

Pogledajte mapu Gradić festa

Svi programi u okviru Gradić festa su besplatni!

Za tačno sedam dana - filmovi, muzika, predstave i nezaboravan provod!

Celokupan program Gradić festa biće smešten na jedinstvenoj lokaciji, Podgrađu Petrovaradinske tvrđave, koja će svojim šarmom doprineti originalnoj festivalskoj atmosferi i novom festivalskom iskustvu. Mapu festivala možete detaljnije pogledati OVDE.


Od 1. do 3. septembra, filmski program Cinema City festivala u okviru Gradić festa biće predstavljen u bioskopima na otvorenom Kapija Open Air Cinema, lokacija iza Beogradske kapije, sa leve strane ulice, zatim Nazorova Open Air Cinema, ulica Vladimira Nazora, na levoj strani Podgrađa od Beogradske (bliže Beogradskoj kapiji) i Rampin put Open Air Cinema, lokacija na putu koji vodi od crkve Sv. Juraja ka Tvrđavi, a tu je i bioskop u zatvorenom prostoru Beogradska Indoor Cinema, na uglu Beogradske i ulice Lisinskog.

Iako se leto još drži i nadamo se lepom vremenu, temperatura osetno pada u šančevima oko Tvrđave kako veče odmiče, posebno na lokaciji Kapija Open Air Cinema, stoga preporučujemo topliju odeću i zatvorenu obuću.

Pozivamo vas da pogledate satnicu za #CinemaCity2017,
na vreme odaberete svoje festivalske favorite, a sve filmske projekcije, kao i ostali programi u okviru Gradić festa su besplatni

Požurite da zauzmete najbolja mesta! Vidimo se na ulicama Gradića od 1. do 3. septembra! :)