14/12/2022 03:23

CON - Lokacije

CON konferencija zakazana je za 17. i 18. decembar u Novom Sadu, a u okviru CON-a očekuje vas mnoštvo panela, sjajan muzički program, a u subotu uveče i žurka. 

Gde će se održati CON?

OPENS

OPENS predstavlja Savez udruženja sa zadatkom da kroz niz aktivnosti, projekata, programa, dešavanja i inicijativa, zajedno sa partnerima, ukaže na mogućnosti i značaj jačanja kapaciteta mladih ljudi kroz transfer energije, znanja, iskustva i informacija. OPENS je nastao kroz titulu Omladinske prestonice Evrope koju je Novi Sad nosio 2019. godine.

Tokom trajanja CON-a, u OPENS-u vas očekuju mnogobrojni paneli na kojima ćete moći da čujete profesionalce iz sveta kreativne industrije. 


SKCNS FABRIKA

FABRIKA, Programsko područje Ustanove Studentski kulturni centar Novi Sad nalazi se na Bulevaru Despota Stefana 5, u Kineskoj četvrti, u objektu koji je idealan za programske i konceptualne svrhe i koji može da primi veliki broj posetilaca. Fabrika je jedinstven prostor u Novom Sadu koji konstantno radi na podizanju kvaliteta produkcije i ima mogućnost prilagođavanja različitim tipovima događaja (koncerti klasične i alternativne muzike, govorni programi, izložbe, scenska umetnost, književni program i sl).

U Fabrici vas tokom CON-a očekuje sjajan muzički program.


KLUB TUNEL

TUNEL je podzemni klub smešten u srednjovekovnim zidinama Petrovaradinske tvrđave. Klub je otvoren 2014. godine od strane grupe entuzijasta sa idejom da u Novi Sad donese svetsku undergraund kulturu elektronske muzike i upotpuni je neuobičajenim srednjovekovnim ambijentom. 

U Tunelu nas nakon programa u subotu, 17. decembra, čeka i žurka uz Tapan i Runija.


Kompletan program, satnicu i informacije o načinu rezervacije besplatnih ulaznica, pronađite ovde.